Om Abusiness

Abusiness er en danskejet hosting virksomhed som har eksisteret siden år 2000. Vores ydelser dækker domæneregistrering, webhoteller, serverhosting og online backup løsninger. Vi hoster idag ca. 2.000 domæner og sørger for at mere end 5000 e-mail adresser modtager virusfri emails.

Service

Hos Abusiness forsøger vi fra start at skabe en god relation med kunden. Vi lægger stor vægt på at vores kunder har gode oplevelser med hosting. Derfor er der dansk telefon og e-mail support med i alle vores produkter og ydelser.

Vi er bevidste om at vores kunder har forskellige forudsætninger inden for IT og hosting, og derfor gør vi meget ud af at servicere på det niveau som kunden befinder sig - uanset om det er webudvikleren med ekspertviden eller personen der aldrig har brugt en e-mailadresse før.

Samarbejdspartnere

Vores servere placeret i et yderst professionelt hostingcenter i Århus med aircondition samt UPS og diesel generator som tager over i tilfælde af strømsvigt. Hostingcenteret har strenge adgangskrav med personlinge identifikationskort.

Hostingcenterets infrastruktur er koblet direkte til to 1000 Mbit fiber forbindelser 1 hop fra DIX. Alle vores servere overvåges 24 timer i døgnet af vores egne teknikere, og derfor kan vi garantere en oppetid på 99,7%.

Abusiness er registreret Microsoft SPLA partner.

Test domæne Brug nedenstående domænetester for søge efter et ledigt domæne.

www.